12.11.2011

Tontilla tapahtuu

Kyllä siellä tontilla hiljalleen alkaa tapahtumaan. Tässä kuvatodisteita.

Puut kaadettu ja pistetty paloiksi, kuulema 30-40 kuutiota polttopuuta. Ei tarvi lähivuosina sitten puutakaan ostaa..

Myllätty on..

Ja kiveä riittää..


 Hiljaa hyvä tulee, onhan siinä pois vietävää vähän enemmän ja vähemmän..


Siitä se lähtee!

5 kommenttia:

 1. Siitä se lähtee! Just yks päivä sanoin Rikulle että tehän voisitten kirjoitella projektista blogia ja sellainenhan oli jo olemassakin näemmä :) Kiva päästä seuraamaan, jos samantapaisen blogoin pääsis itekin josain vaiheessa aloittamaan :)

  VastaaPoista
 2. Siitä se tosiaan lähtee!! Mukavan näköistä aluetta, kun on muitakin taloja mutta ei liian lähellä. Mikä on teidän aikataulusuunnitelma? voi olla, että olet sitä jossain jo kirjoittanut, mutta en ole kerennyt lukemaan vielä...
  T. Mari

  VastaaPoista
 3. aikataulu on se, että meidän vuokrasopimus loppuu mitä ilmeisemmin helmikuun viimeseen päivään 2013, silloin olis oltava muuttokunnossa talon.. tossa meidän tontilla on vaan yks ihan vieressä oleva naapuri, muiden naapureiden välissä tulee aina olemaan puistoaluetta ja yhden naapurin ja meidän väliin on tulossa pyörätie jossain välissä.

  VastaaPoista
 4. Kiva lueskella muiden blogeja. Tuleeko teille talopaketti millon?

  -Juha

  VastaaPoista
 5. talopaketin pitäs tulla ensi keväänä, viikolla 17, mut voi olla et sitä joudutaan myöhästämään, koska ei varmaan keretä nyt pohjia tekemään. Tallin pohjat tehdään nyt ja se tulee vielä varmaan tän kuun puolella, rakennellaan sitä sitten talvella ja saadaan säilytystilaa tontille!

  VastaaPoista