6.11.2011

sisustus jatkuu

Mies alko pelaamaan, vauva nukkuu ja isot tytöt leikkii niin on aikaa sisustaa taas ;) Kaupat kun aukee niin mies lupasi että lähdetään kalustekauppoja kiertämään. Mukavaa aikaa siis perheen kesken näin sunnuntaina :) Vielä kun se on mahdollista, rakentaminen kun alkaa niin jää kyllä kaikki sitten mun kontolle, joten nyt nautitaan!

keittiö, kiiltävää ja yllätys yllätys, harmaata. Tasoksi luultavasti korkeakiiltoinen valkoinen laminaattitaso ja rosteriset kodinkoneet. Keittiönpöytä, neliö. Valkoinen. Tuoleiksi jotain tommosta mitä laitoin, en ole vielä päättänyt..

Isoon vessaan jotain tämmöstä, seinään kiinnitettynä ilman jalkoja..ja yhdellä altaalla. Pieneen vessaan ei kovin kummosta kalustetta saa, koska vessa on todella pieni. Sitä en ole sen enempää vielä miettinyt..

Makuuhuoneiden vaatekaapit, eteisen ja tuulikaapin kaapit, sekä kodinhoitohuoneen pitkän seinän liukuovikaapit tulevat olemaan luultavasti jotakuinkin tämmöiset. 
Tässä pieni katsaus siis tällä hetkellä miellyttäviin sisustusjuttuihin. En usko että ne tässä ajan mittaa kovinkaan muuttuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti