6.11.2011

Käytiin eilen tontilla merkkaamassa ne puut, jotka sinne jäävät. kolme isoa mäntyä tontin takakulmaan, sinne tulee sitten aikanaan ehkä koiran aitaus, tai sitten jätetään se luonnonvaraseksi ja reunustetaan jotenkin nätisti, jäis sitten vähän mustikkaa ja puolukkaa omalle tontille.

Kaivurikuski menee tontille keskiviikkona, ite käydään vielä tiistai-iltana siellä katsomassa onko kaikki puut varmasti kaadettu ja siirretty sivuun, jos ei niin siinä on sitten meille siksi illaksi hommaa!

Eilinen oli tylsä päivä, joten ehkä tänään vois lähteä kaupoille kiertelemään ja miettimään sisustusta, kamalasti on ideoita, mutta saas nähdä miten toteutus multa sit aikanaan sujuu.. Harmaa-valko-musta tulee olemaan sävymaailma ja sitten jotain piristäviä väripilkkuja sinne tänne!

työhuoneeseen tulee ehkä tämäntyylinen vuodesohva 

tai sitten pari tämmöistä vuodetuolia harmaana (ja voi kun onkin hyvä kuva)

sohvaryhmä tulee olemaan jotain ihan tämmöstä perinteistä, harmaata mitä luultavammin.


olkkariin ja työhuoneeseen (vastakkaiset seinät) jotain tämmöstä tapettia ehkä...

lattiaksi jotain vaaleaa, muttei ihan valkoista. Ehkä mä jatkan tätä sisustusta myöhemmin, nyt alkaa pienin lapsista kiukkuumaan ja ukkokin heräsi ja se varmaa ntahtoo kohta koneelle.


1 kommentti:

  1. En suosittele tuota Askon punaista vuodetuolia. Meillä on sellainen ja se römpsähti aika nopeasti. Istuimena kehno, sänkynä pian muhkurainen. Ei ainakaan aktiiviseen käyttöön, ehkä johonkin vierashuoneeseen, jossa siinä ei istu kukaan ja käytetään kerran vuodessa varavuoteena kun kummitäti tulee kylään.

    VastaaPoista