3.11.2011

Hommat etenee

Mies kävi aamulla tontilla kun kaupungilta tuli joku mies kattomaan mitkä puut saa kaataa, kuulema kaikki ja jos tahtoo jättää niin pitää jättää jotain 3-4 puun rykelmiä. No, me ei taideta jättää yhtään. Puut saa kaataa kuulema heti! No mies soittikin sitten pari puhelua ja tänään illalla tuttu tulee kattomaan tonttia ja sovitaan puunkaadosta. Ehkä jo tulevan viikonloppuna alkaa tapahtumaan.

Myös kaivurikuski tulee tänään tontille kattomaan mimmosesta tontista kyse ja kertoilee ehkä vähän jotain hinnastakin, saas nähä miten kallis paukku sekin tulee olemaan.. Rakennuslupa pitäisi siis näillä näkymin saada 25.11 ja kaivurikuski oli sitä mieltä puhelimessa että pitäs kuulema hyvin keretä kaivamaan talon ja tallin paikat ja raivaamaan tontin..Me ollaan vähän epäileväisiä, mutta sen näkee sitten.

Itse oon jo sisustusjuttuja kerennyt mietiskelemään ja kalusteita, ikea houkuttaa hintansa puolesta enkä huonoa ole niistä kuullut, paitsi että kasaaminen on sitten oma hommansa.. Onneks on vielä aikaa pohtia vaihtoehtoja!

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea että sielläkin alkaa homma edetä. Ja tuo sisustuksen miettiminen on ainakin miun mielestä tässä rakentamisessa se paras juttu :)

    VastaaPoista
  2. Joo sisustus tässä se mielenkiintosin juttu, ainakin tällä hetkellä on! Sit vielä kun pääsis siihen toteutusvaiheeseen... ;)

    VastaaPoista