6.10.2011

Viralliset talon piirustukset on saapuneet.

Eli tänään tuli postissa rakentajakansio (sekä se pientalon päiväkirja, huh..) sekä viralliset talon kuvat. Ihanaa. Ehkä tää homma tästä lähtee nyt etenemään. Asemapiirros on kopiolaitoksella ja se tulee joko tänään tai huomenna. Sitten pitääkin lähteä naapureita kuulemaan..
Mies menee huomenna käymään jonkun putkihemmon luona ja tekevät jotain putkisuunnitelmia (ja mä olen taas NIIN pihalla..)

Aloin tossa toissapäivänä kattomaan sitä rakennusluvan hakemista ja totesin että siihen tulee kyllä niin hirveesti kaikkea että tarvitsee varmaan varata aika rakennusvirastosta jotta saa kunnon ohjeet sen tekemiseen ettei kauheen montaa kertaa tarvi toimitella sinne uusia lappuja ja lippuja kun on vääränlaisia tai jotain puuttuu.

Ollaan miehen kanssa monesti puhuttu että tää alku on ihan tuskaa, molemmat tahtois niin että jotain konkreettista alkais tapahtumaan, jos sais edes puut kaataa... (tarvitaan kuulema rakennuslupa ennen kun voi sitäkään tehdä..)

Ite oon kuulema sisustuksen päävastaava ;) Ja mun pitäs käydä keittiöfirmoissa kyselemässä keittiöistä, mihin siis tulee lavuaarit yms että saadaan putki- ja sähkösuunnitelma siltä osin tehtyä sit kunnolla..

Tässä on julkisivut, katosta tulee graniitin harmaa, talosta valkoinen ja etuovi on myös saman värinen kuin katto. Meidän talosta tulee hieno!

Tässä siis pohja. Kuvaan ei näköjään ole piirretty, mutta kodinhoitohuoneen pitkälle käytävälle tulee kaapistot. Siinä ei mitään varsinaista tarvitse tehdä, joten hyvä paikka säilytystilalle. Itse tykkäämme pohjasta aivan hirmusti, ei kai muuten semmosta tehtäisikään ;)Mut nyt vieressä kököttää joku pieni hajupallero, joten vaipan vaihtoon. Isot tytöt alotti kerhon viime viikolla joten ne on juuri nyt siellä, siksi on aikaa kirjottaa. Tai lähinnä pystyy keskittymään kun yks kolmevee, joka huutaa koko ajan, ei ole möykkäämässä.

4 kommenttia:

 1. Kiva kun jätit kommentia ja linkin blogiin! Kiva tosiaan lueskeskella muidenkin projekteista :) Taisin tunnistaakkin kuka olet siellä mistä löysit meidän blogiin (menikö vaikeeksi ;) )

  Kiva pohja teillä, ihanan avara ja tilava kodinhoitohuone!

  VastaaPoista
 2. On kyllä todella järkevä ja kiva pohja. Yhdessä tasossa on helppo asustella lasten kanssa. Vanhempien makuuhuone erillään "lasten alueesta" ja pääsy kylpytiloihin, tilava keittö ja olohuone ja kivat saunatilat. Tuleeko jotain kura-eteistä tai muuta suihkuttelutilaa sisään tuleville raparipoille? En ole vielä päässyt niin pitkälle lukiessa että olisi ainakaan tullut vastaan. :) Kiva blogi.

  VastaaPoista
 3. Paljonko neliöitä?

  VastaaPoista