14.10.2011

Naapurien kuuleminen

Eilen mies kävi naapureita kuulemassa. Hyvä että meni. Yksi naapureista on meinaan Oslossa töissä ja sattuu nyt olemaan paikalla. Tai no tänään. Jätettiin lappu sinne ja haetaan tänään takaisin.

Nyt tosiaan pitäisi puuttua enää yks lappu rakennusluvasta ja sit sitä vois kiikuttaa sinne rakennusvirastoon..Tai siis meidän mielestä siitä puuttuu vaan se yks lappu, rakennusviraston mielestä varmaan miljoona.. No, ehkä tää tästä.

Mies edellisessä postauksessa oli kirjotellut tontin kuvasta, löytyisiköhän multa yhtään kunnon kuvaa pläntistiä, voisin sen tähän liittää!


Siinä se sitten olisi. Onhan siinä vähän hommaa että siihen saa talon ja tallin paikan kaivettua, tai että ylipäätään pääsisi hommiin, mutta sitä odotetaan innolla!


-Elina

3 kommenttia:

 1. Näyttääpä ihanan rauhalliselta paikalta :)

  VastaaPoista
 2. No niin, jospa nyt saisin kommentin lisättyä! Mutta siis joo, meillä tämä tontti oli ihan hirmuinen metsän keskellä oleva kivikko, ja niin vaan se iso kaivuri jo yhden päivän aikana sai maaston ihan erilaiseksi. Eli äkkiä se sitten käy :) Onpa tosi mukavaa, että olet alkanut kirjoittamaan tätä!

  T. Mari

  VastaaPoista
 3. Tontti näyttää kovin samalta kuin meillä, sillä erotuksella, että meillä tuon kivikkoisen alueen tilalla on risukkoa niiden isojen kivien lisäksi. Huh, mikä homma kun on oksia ja puita kannettu kasoihin.
  Uskallatko paljastaa minkä hintaiseksi maatyöt tulivat? meillä kaivuri tulossa ihan lähiviikkoina ja kauhistuttaa etukäteen lasku, kun tontti on vieläpä vähän notkossa. :/

  VastaaPoista