24.11.2012

Kuvapläjäys!

Kuvapläjäys!
Keittiöntaso saapui tänään, hieno on!Allas asennettuna, hana vielä matkalla..Liesitaso paikallaan ja välitilan laatat esittelyssä.Vessaa, allasta, valoa... (huomaa että mies kuvannu, ei oo vittinyt edes vessan kantta laskea)Kodinhoitohuonetta, vähän kesken on ja sotkunen.Teknistä tilaa.Pikkuvessakin saanut laatat seinilleen!Suihkut asennettu, pari päivää ja pääsee suihkuun!Saunakin valmistuu. Kiuas nostettu näytille kun tänään oli yleinen jukka-talon esittely meillä.On siellä vielä jotain tekemistäkin, vanhempien makkari siis...Keittiö olkkarista päin. Ihana keittiönpöytä odottaa tuolejaan!Sohvakin on kasattu, se on iiihaana!

Muutto siis lähestyy, ens viikolla muutetaan!

7 kommenttia:

 1. mistä nuo vessan peilin yläpuolella ovat lamput ovat? Mulla paniikinomainen etsintä käynnissä ja tuo olisi täydellinen!
  -Milla

  VastaaPoista
 2. Tuleeko tänne enää päivityksiä valmiista kodista?

  VastaaPoista
 3. Tulee, kun vaan saataisii netti että olis kivampi siirrellä kuvia..niin, js kun saatais joskus edes valmista ;)

  VastaaPoista
 4. Laitoin teille vielä hömppähaasteen omaan raksablogiini (http://kotimatkallahailuotoon.blogspot.fi/) - on ollut ilo seurata teidän talonrakennusmatkaa :)

  VastaaPoista
 5. Kiinnostaisi tuo teidän lämmitysjärjestelmä, miten toimiva on ja miten paljon teillä kuluu sähköä kuukaudessa? Meillä mietteissä taloon myös aurinkokeräimet+vesitakka. Eli kaikki vinkit tekniikkaan liittyen kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
 6. Lämmitysjärjestelmä oli hieman väärinkytkettynä tuossa alku ja loppuvuoden. Viime sunnuntainia vasta saatiin putkitukset jorjattua oikein. Nyt näyttää heti paremmalata että lakkasi tuo sähkövastus käymästä jatkuvasti( lattialämmityskierron vesi otettiin hieman väärästä paikasta ja tämä jäähdytti jatkuvasti varaajaa.) Nyt kun järjestelmä on kunnossa taas tuntuu se toimivan hyvin, sähkönkulutuksesta on vaikea vielä sanoa kun tosiaan tuossa meni 2kk niin että sähkövastus oli päällä melkein kokoajan. Otan tänään mittari lukeman ylös niin voin hiukan arvioida kulutusta. Nyt järjestelmässä ei vielä ole kiinni aurinkokeräimiä, mikä harmittaa. eilenkin täälläpäin oli kaunis lämmin aurinkoinen ilma ja oletettavasti keräimet olisivat jo tuottaneet lämpöä.

  VastaaPoista
 7. Takasta vielä sen verran että , se toimii hianosti. Vesi lämpeää (tässä tapauksessa lattiakierronvesi) hianosti ja talo pysyy lämpimänä.

  VastaaPoista