16.9.2012

Paljas pinta vähenee

Talolla on taas tapahtunut, lisää pintoja saatu laitettua. Myös piippu on saanut pellit suojakseen :) 

 Keskimmäisen tyttösen räväkkä huone, mutta niin on tyttökin luonteeltaan <3


Ja taas tämä tutuksi tullut perhostapetti


Pienen kukkatapetti, näkyypä siinä listaakin jo vähän.


iso veski


Vaatehuone, toivottavasti se ei oo yhtä kaaosmainen sitten kun ollaan päästy jo taloon asumaan... :D


Sähkökeskukset odottaa edelleen kytkijäänsä...6 kommenttia:

 1. Toi kukkatapetti on tosi hieno! Vaik ei oo huonoja muutkaan :)

  VastaaPoista
 2. Teillä ollaan kyllä hyvässä vauhdissa! Ihanan värikkäitä tapetteja laitatte. Pianhan te jo kannatte muuttolaatikoita. Eikö olekkin kiva kun ihmiset rupee jo muutosta puhumaan?hih. Meillä on vasta väliseinät pystyssä ja jokunen jo on kysellyt, että pianko muutatte:)

  VastaaPoista
 3. Tuon "Milloin te muutatte?" -kysymyksen kuulee parhaimmillaan/pahimmillaan monta kertaa päivässä. :D Ja kun toiset ei ihan käsitä, että ei näitä taloja parissa päivässä tehdä, jos itse tekee. <3 :)

  Kivoja tapetteja! Mulla olisi ollut tapettivalinnat helppoja, jos mulla olisi tyttöjä, mutta pojille ei miellyttänyt MIKÄÄN. Jäävät siis jannut ilman tapetteja. Ja itseasiassa koko meidän talo. :D

  Se oli tuo vessan laatta se, jonka sekotin siihen aaltoon päässäni. Vaikkei niissä mitään samaa ole! :P Myö saahaan sitä aaltoa nyt sitten todennäköisesti ison vessan päätyseinään. Pitää vaan muurarilta kysyä, että pysyyhän se seinässä, kun on niin isoa. ;)

  VastaaPoista
 4. Joo, no kyllä sen melkeen voi sanoa että pian se muutto on käsillä, vaikka siihen vielä jonkin verran aikaa onkin, mut tästä eteenpäin tehdään oikeastaan vaan näkyviä juttuja ja sen oikeen tuntee että se muutto lähenee!!

  kirsi, värejä tulee lasten huoneisiin, kyllä ne värit siitä vähenee kun yleisiin tiloihin päästään ;)

  pirita, no, tuo on kyllä aika kaukana aallosta, mutta.... :D meillä' tulee pesuhuoneen seiniin 30*60 laattoja ja toivotaan että ne pysyy siellä, tarvii vaan laatottaa rivi kerrallaan ja antaa kuivua...tytöille oli kyl aika helppo löytää tapetit, pojille kyl oisin varmaan kans löytäny jotain raidallista, mut mut, semmosia kun ei ole niin ei oo pal tullut ees katseltua :)

  VastaaPoista
 5. Kävi mielessä että eikös tuolta ison veskin laattojen alta puutu kerros jotain eristemassaa...

  VastaaPoista
 6. ei sieltä kuulema mitään puutu, ilmeisesti tarkoitat vesieristettä? vessahan ei varsinaisesti ole märkätila, joten sitä ei tarvita. Lattia kyllä on vesieristetty silti.

  VastaaPoista