3.9.2012

Kyllä se joskus valmistuu?

Nyt ollaan päästy siihen pisteeseen että aletaan vähitellen laittamaan pintoja, sähköhommat osittain vielä kesken, niin kuin muutkin, mutta voihan sitä silti jo jotain näkyvääkin tehdä ;)

Tässä pikkuisimman prinsessan huone, kuvassa ehkä näyttää että tapetti on aivan liikaa, mutta livenä se on niin kaunis. Ihana! Kattoakin siellä jo paikallaan.


Tässä keskimmäisen prinsessan huone, pohjamaalit laitettu!


Meidän makkari toimii tällä hetkellä romuvarastona, löytyy väliovia, saunan ja pesuhuoneen ovet, villaa, laattoja...


Pesuhuonetta ja saunaa


Meidän pieni ja tehokas tekninen tila
Kaikki tapetit ja laatat on tilattu/ostettu, ainoastaan pesuhuoneen tehostelaattaa ei kuulu eikä näy, piti tulla jo viime kuussa, mut kuulema tehtaalla jotain vaikeuksia sen suhteen, eikä kyseinen laatta näyttänyt enää olevan edes kaupan valikoimissa kun kävin vakoilemassa, toivottavasti se sieltä tulee! Kaikki hanat ja muutama allas on vielä ostamatta...

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä tuo tapetti on HIENO! Siis aivan upea! :) On kyllä kiva, kun alkaa hahmottua pinnat ja pääsee fiilistelemään. Milloin teillä onkaan arvioitu valmistumisaika? Mä avasin just äsken kirjekuoren, joka sisälsi rakennuslupakuvat... jännää! :)

    VastaaPoista
  2. no siis me ollaan päätetty että tän vuoden puolella muutetaan, en osaa yhtään sanoa koska se nyt sit olis ajankohtasta. Ehkä tarkemmin vähän tietää kun mies jää kesälomalle ens viikolla ja pari viikkoa saa tehdä täyttä päivää talolla :)

    VastaaPoista