23.5.2012

Talopakettia odotellessa!

perustukset on valmiit, täytöt on valmiit. sunnuntaina asennusmiehet tulee lyömään alaohjauspuun ja maanantaina klo. 7.30 alkaa talon pystytys! se on jo niin lähellä!

Voisi iltapäivästä kävästä ottamassa viimeset kuvat ennen talopaketin tuloa ja tehdä vielä yhden postauksen ennen sitä "suurta" päivää.

Huomenna aamulla lähdetään Viroon katselemaan josko löytyisi edullisemmin jotain taloon. Ainakin ulkomaalia jos ei sitten muuta. Sunnuntaina takasin ja sittenhän sen näkee mitä löytyi.. ..Tapetteja, laattoja, laminaattia, kattopaneelia, sitä ja tätä ja tota. Mielenkiinnolla odotan saalista.  

3 kommenttia:

  1. Kyllä on teilläkin lähellä talopaketin saapuminen. Jos vaan pääset niin mene ihmeessä katsomaan sitä pystytystä, se oli koko rakennusprojektin konkreettisin hetki!

    VastaaPoista
  2. Joo mulla on maanantaina viimenen lomapäivä ja sinne olis tarkotus aamulla heti suunnistamaan kattelemaan kun talo saapuu tontille!

    VastaaPoista
  3. Varmaan hieno hetki kun talopaketti saapuu! Meillä tehdään kivestä niin ei ihan päivässä eikä kahdessa ole tullut valmista. :D Mahtaakohan Virossa olla millaiset valikoimat suomeen verrattuna? :)

    VastaaPoista