28.5.2012

Talopaketti tontilla ja Viron reissu hoidettu.

Talopaketin piti saapua tänä aamuna 7.30, mutta se tuotiinkin eilen illalla 21 jälkeen. Nyt siellä on miehet lyömässä alaohjauspuuta ja myöhemmin mennään katsomaan kun taloa pystytetään. Hienoa! Kuvia illalla tulossa!

Viron reissukin tuli hoidettua ja voin sanoa että oli meidän Nissani vähän kovilla. Taisi myös appivanhempienkin auto saada vähän painoa päälleen.. ;) Mukana tuli mm. tapetteja (lasten huoneet, työhuoneen tehostseseinä, sekä olkkarin tehosteseinä), vessanpyttyjä, vesikiertoinen pyyhekuivain, vai pyyhepatteri, mikä viralliselta nimeltään onkaan.. suihkupaneelit pesuhuoneeseen, maaleja, vedeneristeitä, saumalaasteja, laattoja (pesuhuoneen valkoset kiiltävät seinälaatat, 30*60cm 7,95e/m2, eli edullista on..myös keittiön välitilan laatat ja tuulikaapin lattialaatat). Led-spottejakin ostettiin sen verran mitä sieltä kaupasta löyty, toivottavasti ne riittää. 

Pytyt on tämmösiä

Pikkusimman tapetti


Isoimman tyttösen tapetti, perhoset on semmosta kiiltävää vaaleanpunaista, aivan UPEA tapetti joka ei kyllä tässä kuvassa pääse oikeuksiinsa..

Työhuoneen seinän tehoste

Muita ei nyt tähän hätään löytynyt netistä, mutta tässä vähän esimakua. Keskimmäinen neiti on niin menevä, jotta hänelle piti valita sen mukainen tapetti. Yhdelle seinälle lila-vihreä-vaalea raidallinen tapetti ja kolmelle seinälle kirkasta vihreää!


Samalla viime viikolla tuli laminaattinäytteet ja tällä hetkellä näyttäis et lattiaksi olisi valikoitumassa Parador Arctic Pine
1 kommentti:

  1. Tosi kivat tapetit! Melkoisen paljon edullisempaa tuo raksashoppailu lahden toisella puolen. Hyvältä näyttää tuo laminaattikin, pikkusisko tilasi koepalan samaisesta.

    VastaaPoista