6.9.2011

Nyt se on tilattu

Niin sitten eilen kävi, kun menimme Jukka-taloille vielä kerran keskustelemaan. Tilasimme talopaketin, toimitus ensi vuonna, viikolla 17 (jos oikein nyt muistan, paperit eivät ole vieressä..) Ensi viikolla lyödään tonttikaupat lukkoon ja sitten aletaan toimiin, ehkä tämä tästä alkaa etenemään.
Nyt tarvitsisi sitten alkaa kaivelemaan jostain tietoja mitä papereita tarviikaan olla rakennuslupaa haettaessa, jos kerkeisi senkin sitten mahdollisimman nopeasti jättämään kun talosta viralliset paprut saadaan käsiimme. Jännittävää!!

Kun noita virallisia papereita tänne alkaa valumaan niin voisihan sitä pohjakuvan liittää tännekkin. Kovasti talokauppias kehui pohjaa ja sanoi että todellakin tahtovat pitää siellä taloesityksiään. Ehkäpä, jos mekin niistä jotain hyötyisimme ;)

Tää blogin pitäminen nyt pitäs sit tulla tavaks, on jotain mistä jälkikäteen lueskella mitä tapahtuu milloinkin.

Tuli tosiaan muutoksia tuon tonttiasian kanssa, eka tontti jota oltiin ottamassa, olikin tarkemman syynäyksen jälkeen semmoinen johon ei olisi ollut vaihtoehtona kuin rakentaa rinnetalo, vaihdoimme siis toiseen ja sitten tulikin se yllätys että se oli vähän niinkuin pakko ostaa. No, se syö meidän pientä budjettiamme joten katsotaan miten käy. Tontti on kyllä aivan ihana, kolmella puolella puistoaluetta joten yhdellä vierustalla vaan naapuri. 1444 neliötä ja ihan tasainen metsätontti. Siitä tarvitsisi sitten lähteä työstämään.

Nyt lastenhoitoon, se taitaa rakentamisenkin ajan olla se minun suurin hommani ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti