28.7.2012

Hidasta..

..Tai siltä minusta tuntuu. 

Meidän sähkömies teloi itseään, joten ei niiden osalta vähän takkuilee. Mies siis vetää itse sähköt mutta kun jonkun tarvis niitä tarkistaakkin, mutta kyseinen sähkäri ei nyt oikeen paikalle kykene. 

Ilmastointikanavat alkaa olemaan valmiit, samoin keskuspölynimurin linjasto. Sähköistyksetkin on edistyneet kyllä, mutta on niissä vielä hommaakin..

Näkyvää edistystä ei siis ole juurikaan tapahtunut, joitain väliseiniä on saatu enemmän umpeen..

Maanantaina on kalustefirman mies tulossa tarkistusmittauksille ja kodinkonetilaustakin vähän muokattiin. Kodinkoneethan meillä tulee Samsungia paitsi liesituuletin on Savo -merkkinen.

Sisustusjuttuja on taas myös tullut mietittyä. Sohvasta tarjoustakin kävin alustavasti kyselemässä, samalla kun toimitusaikoja utelin.

Takka myös saapui tontille, asennus pitäisi nyt vielä sopia. Kattopaneelit ja lasikuitutapettiakin siellä jo on.Tämmöisestä sohvasta haaveillaan, yksivärisenä.


Tämmöinen liesituuletin


kiukaaksi on valikoitumassa tämä


Miehen ainoa sisustusvalinta, kivi kiukaan taakse.Nyt viemään lapsia mummilaan ja hetkeksi itse katsomaan josko löytyisi vessojen seinälaatat, mielikuva jo on, nyt sitten vaan etsimään.


5 kommenttia:

 1. Tuo kiuas on ihana, ja muutenkin sisustusvalinnat näyttävät miun silmään oikein hyviltä!

  VastaaPoista
 2. Kiuas on tosi hieno!! Vaikka homma tuntuisi edistyvän hitaasti niin mieti positiivisia puolia: on tosiaan aikaa miettiä noita sisustusvalintoja ja materiaaleja. Se on ihan hyvä juttu :) Meillä kun kaikki meni talofirman puolesta niin vauhdilla, niin olimme jo ihan turtuneita, että mitä tässä nyt pitäisi valita, kun kaikki tosiaan täytyi lyödä lukkoon parin kuukauden aikana. Ei mikään pikkuhomma miettiä koko omakotitalo ja kaikki sen pinnat ja materiaalit ja kiintokalusteet jne jne. T. Mari

  VastaaPoista
 3. meillä on tämmönen
  http://www.weba.be/nl/catalogus/product/prod_ghost_yorksalon/dep=105&facets=94696_94685
  ja ihanat pestävät päälliset...
  tsemppiä
  Eeva/Mimosa

  VastaaPoista
 4. Piti tuosta sohvasta vielä sulle kirjoitella. Kaverin sohva oli juuri tuo sama ja hänen mielestään virhe ostos. Kangas nukkaantui todella nopeesti. Aivan ihana istua ja löhötä, mut onko siitä iloa jos kangas menee rumaksi puolessa vuodessa. Heillä on 2 pientä lasta, joten sohva on kovalla kulutuksella ja siinä päivän aikana vietetään useita hetkiä.

  Suositteli siis harkitsemaan vielä sohvaa.

  VastaaPoista