20.1.2012

Hiljasta pitelee, mut talli edistyy hissukseen..

Eipä oo paljoa tullut kirjoiteltua, kun ei vielä suurempia tapahdu. Talli se hiljaa edistyy, mut ei se nyt vielä valmis ole. Sähköjä sinne aletaan vähitellen vetämään.. En oo itekään oikein perillä koko asiasta, mut näin muistan kuulleeni.. Tiilet katto on saanut päälleen, tietenkään kuvat ei näytä todellisuutta, kun on pakkasta ja tiilet lumessa/huurteessa, mut laitan silti kuvan.

 Eli katossa on grafiitinharmaata tiiltä ja jos joku ihmettelee miksi tallissa on nyt tuulensuojalevyt kun aiemmissa kuvissa oli puuverhous, niin syy on siinä, kun tallia ei olisi muuten saatu eristettyä oikeanlaisesti niin lyödään tuohon päälle sitten uus vuoraus (ja sekin että talli oli metrin elementeistä, joten vanhaan vuoraukseen olisi metrin välein pitänyt laittaa pystyrima, ei kelvannut mulle ;)... 


Siinä sitten sisäkuvaa. Seinät valmistuu vasta kun talon mukana tulee kyprokkeja, luultavasti sen verran ylijäämää (makkareiden kattoihin tilattu kyprokit, mutta päätettiinkin ettei laiteta niitä..), että saadaan osa sieltä ainakin talliin...


Mutta tässä nyt tämmönen pikkupostaus, voishan sitä sisustus tai lähinnä valaistusjuttujakin mietiskellä lähiaikoina.. ;)

2 kommenttia:

  1. Mä hyppään mukaan seuraamaan teidän projektia... itsellä sama edessä parin vuoden sisällä ja jo kovasti suunnitellaan tulevaa kotia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukemaan, nyt kun kevät saapuu ja tontilla alkaa enemmän tapahtumaan niin tämäkin blogi vilkastuu! :)

      Poista