20.8.2011

Projektin aloittelua..

Kaikki alkoi siitä kun päätimme keväällä laittaa oman talon myyntiin, kesä tuli ja loppukesästä saatiin tarjous jonka hyväksyimme ja vihdoin ja viimein, ylihuomenna, talokaupat ovat valmiit ja talo ei ole enää meidän.

Talopaketit..Ei oikein tiedetty miten aloitella, joten aloimme jo viime kuussa kyselemään alustavia tarjouksia talofirmoilta, yksi valmis tarjous on nyt ja toinen tulee ensi viikolla. Pieniä muutoksia tulee kyllä tuohon ensimmäiseenkin, mutta näitä aletaan tarkemmin sumplimaan ensi viikolla. Jännää!

Eilen mies soitti kesken työpäivänsä, oli vuokrannut meille tontin. Alunperin kysyimme yksityiseltä, että voisivatko he varata tonttia, jotta saisimme omat asuntokaupat loppuun ja tietäisimme paremmin mitä teemme. Tämä mies sanoi että hän ei varaa, mutta heidän kauttaan voi tontin myös vuokrata, joten näin tehtiin. Nyt meillä on tontti. Metsäinen tontti, 1207m2, vähän on muhkurainen joten tasoittelua on tiedossa, mutta ilta-aurinko paistaa pitkään ja suoraan takapihalle, kiva juttu! Tekisi mieli jo mennä kaatamaan puita :)

Tämä on aika jännää aikaa meille, miehen isä on muutaman talon rakentanut joten sieltä suunnalta ainakin jotain järjellistä apua on tulossa, mies itsekin on kätevä käsistään joten eiköhän tästä selvitä! On vaan jotenkin tosi vaikea miettiä että mitä nyt pitäisi tehdä, mistä alottaa, mitä tehdä seuraavaksi. No, tärkein taitaa olla pankissa käynti, alustavasti on pankissa  käyty juttelemassa rahoituksesta ja sen saamisen kanssa ei pitäisi olla ongelmaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti