14.4.2012

Klapeja ja raivausta

Nyt vähitellen on tontilla alkanut tapahtumaan. Talli on saanut itselleen osittain nätin valkosen vuorauksen, tonttia on raivattu ja klapeja tehty.

Ensi viikolla tulee autot hakemaan tontilta pois maata jota ei voi käyttää ja kantoja, sitten aletaankin täydellä teholla tekemään pohjia.

Ei tartte ihan just ostella polttopuuta, tossa n. puolet määrästä ja vielä 6 puuta on kokonaan kaatamatta.. 


Tasasta on jo, lasten leikkikivi vasemmalla ja oikeella kasa joka pitäs roudata pois.. 

..ja näköjään en saa sitä tallikuvaa laitettua mutta jos tänään myöhemmin!

2.4.2012

Muutoksia

Olihan meillä tässä pieni ikkunahässäkkäkin. toimittajan ikkunakoot muuttuvat, joten meidänkin ikkunat sitten vähän vaihtuivat, oikeastaan jokainen leveni 10cm. meillä on paljon ja isoja ikkunoita nyt :D keittiön kolme ikkunaa muuttuivat kahdeksi, kuitenkin saman kokoinen kompleksi. saunan ikkunat vaihtoivat paikkaa ja olohuoneen ikkunatkin muuttuivat. samassa sitten sälekaihtimet tulee asennettuina (luojan kiitos :D) ja ulkoverhouskin muuttui, leveämmäksi (170mm). JES! ensin ajatukset olivat kaoottiset että kaikki menee pieleen, loppujen lopuksi noista muutoksista oli enemmän hyötyä kuin haittaa!

laitanpa tähän vielä kuvan pohjasta jossa nuo ikkunatkin ovat nyt uudenlaiset.


tosiaan kuten kuvastakin näkyy että isot on ikkunat ja luonnonvaloa pääsee sisään paljon, ihanaa! :)

Takatalvi yllätti

Niin nättiä ja sulaa oli jo, mutta eikö sen takatalven pitänyt sieltä kuitenkin tulla..

Hiljaiseloa on pidelty tontilla, mutta kuitenkin autotallin maalit on ostettuna ja kaivurikin taitaa tänään pörhältää takas tonttia kaivelemaan. Ehkä tää tästä nyt taas lähtee ja blogikin vilkastuu.

Viroon on varattu matka toukokuun lopulle ja sieltä sit pitäis käydä vähän pintoja ja hanoja sun muita haalimassa, jos vähän edukkaammin sais mitä suomesta.

Kalustetarjouksia ollaan myös vähän haeskeltu ja mietitty jo. Kodinkoneetkin tilasimme jo kun messuilta saatiin hyvä tarjous. 

Mukavaa kevättä lukijat!